Magnussen fortsætter i Formel 1

Det var de store smil der i dag mødte Luna Cristofi fra Tv3+ da hun fik sig en snak med den danske Formel 1 kører. Magnussen bekræfter, at han var blevet tilbudt et år mere hos Renault men hellere vil noget andet.

– Vi forhandlede undervejs og Reanult ville også gerne have mig et år mere. Men det at op til flere andre end lige mig også blev tilbudt et sæde, samtidig med jeg tydelig kunne fornemme, at Reanult allerede var længere fremme i deres planer uden mig gjorde, at jeg valgte at takke nej.

Til spørgsmålet om hvorvidt Magnussen fortsætter i Formel 1 kunne han ikke sige så meget endnu. Men smilet var stort, da han alligevel løftede sløret for, at han også kører Formel 1 næste år. Det bliver formentlig hos Hass på en 2-årig kontrakt.

Fortsættelse følger indenfor de kommende dage.